BEEK LB
tel. 046-4377206

Opstelling DVO 2 (zon)

Eindstand 0-2

Na de puike overwinning van vorige week tegen het sterke Laar moesten de mannen van DVO naar Genhout trekken om daar de "altijd" moeilijke uitwedstrijd te spelen.  Beide teams ontlopen zich op de ranglijst 1 puntje en dus kon er wel gesproken worden over een belangrijke pot.
DVO dat behoorlijk wat personele problemen kent wegens het groot aantal blessure gevallen.......
De afspraken en formatie werden vooraf duidelijk besproken en het was duidelijk dat in deze wedstrijd er strijd geleverd dient te worden!
De wedstrijd begon en DVO was de ploeg die iets makkelijker de bal van voet naar voet liet gaan maar de echte grote kansen bleven uit.
Slordige eindpasses voorkwamen de echte 100% kansen. DVO gaf niets weg.
De achterhoede stond als een huis met aanvoering van Aaron Warlich als aanvoerder en libero gesterkt door Tom Gruisen en Stef Feijen en Timo Munsters lieten niks door vanaf de zijkanten.  Het middenveld stond verdedigend ook goed maar in balbezit werd te weinig de vrije man gevonden.
Rond minuut 25 kreeg DVO een vrije trap op zo'n 20 meter toegekend en Liam Starmans ging achter de bal staan, hij krulde de bal heerlijk om de muur heen en liet de GSV doelman kansloos 0-1DVO vergat door te drukken en liet zo GSV in leven.
Vlak voor rust ontstond er een misverstand achterin waardoor keeper Sebastiaan Wolthuis moest ingrijpen en raakte hierdoor geblesseerd.
Hij kon het tot rust nog volhouden maar al snel bleek het niet te gaan. In de rust werd hij vervangen door keeper Kevin Janssen.
Ruststand 0-1
In de rust werd nogmaals duidelijk gemaakt dat men de focus erbij te houden want GSV zou uit de startblokken schieten.....niets was minder waar.
GSV schoot niet uit de startblokken maar DVO dat op zoek ging naar de 2e treffer.  Liam Starmans scoorde maar deze treffer werd terecht afgekeurd wegens buitenspel.  DVO was dreigender maar vergat de trekker over te halen.  GSV creëerde niks en DVO bleef eigenlijk eenvoudig overeind.
Liam Starmans miste nog een perfect uitgespeelde aanval om de 0-2 aan te tekenen.
Rond minuut 75 moest er gewisseld worden en was het karakter tonen en werken voor iedere meter gras, en dat deden de mannen van DVO.
Vlak voor tijd plaatst DVO de allesbeslissende counter.  Een lange bal land bij JO19 speler Lyam Lamers die was ingevallen en hij bediende invaller Jules Wenmeekers die alleen op de keeper afging en koelbloedig voor de 0-2 aantekende!
Kort daarop floot de scheidsrechter voor het einde en boekte DVO een uiterst belangrijke overwinning.  Het collectief stond wederom centraal in deze belangrijke pot.

Op naar weer een stevige trainingsweek en dan wacht Veritas als volgende tegenstander.