MAASTRICHT
tel. 043-3672285

Opstelling DVO 2 (zon)

Wedstrijd verslag RKHSV 2  -  DVO 2

Na de ongelukkige nederlaag uit bij Bekkerveld van vorige week trok DVO vandaag wederom in een uitwedstrijd op naar het nog
puntloze RKHSV uit Maastricht.
DVO dat vele personele problemen kent en was genoodzaakt om een tal JO19 spelers mee te nemen.
Een grote aderlating sowieso was al het ontbreken van vele spelers maar ook het wegvallen van de in vorm verkerende
Mauro Schrijen (hamstring klachten) die niet door de warming-up heen kwam.  Daardoor werd genoodzaakt gewisseld en kwam
Liam Starmans binnen het elftal.
Een zwaar gehavend DVO leverde veel strijd vanaf minuut 1 maar miste de juiste overtuiging in balbezit.  Toch kwam DVO op
voorsprong (0-1), een vrije trap genomen door Sem Vincken viel perfect tussen de 5 en 11 meter in, waardoor er kortsluiting ontstond bij een
RKHSV verdediger, hij schrok zo erg hiervan en kopte prompt de bal in het eigen doel.  Daarna kwakkelde de wedstrijd een beetje
aan en uit het niets volgde het hoogtepunt van de wedstrijd.

Laatste man Koen Peters gaf een diepte pass op Rob Drossaert deze zag in een oogwenk de doelman uit zijn doel komen en
deponeerde de bal op een Bergkamp wijze via een voetbeweging over de keeper heen 0-2. Dit was tevens ook de ruststand.
De 2e helft wordt er met name op gehamerd op het stukje balbezit en het korthouden van de linies, dat laatste lukte maar in balbezit
was het erg pover! Tot minuut 88 hield de DVO defensie stand en leek er niet veel aan de hand.  De RKHSV spelers echter gingen tot
het gaatje en vaak ook nog eroverheen!! De jonge scheidsrechter deed daar helaas niks aan!
RKHSV kon hiervan ook profiteren en maakte er een zeer fysieke strijd van.  Nogmaals tot minuut 88 niks aan de hand en zoals zo vaak, een standaardsituatie doet DVO de das om, verkeerd inschatten van keeper Kevin Janssen laat hierdoor RKHSV weer terugkomen in de
wedstrijd 1-2. Daarna gebeurt hetgeen waar iedereen ook bang voor was, een domme overtreding van de hardwerkende Kris Franken
geeft RKHSV wel hetgeen waar ze recht op hebben één punt.  De vrije trap wordt er vanaf de zijkant ingegooid en wordt door alles en
iedereen gemist 2-2
We mogen de hand in eigen boezem steken en het welbekende spiegeltje voorhouden dat het beter moet!
Maar trots overheerst omdat ons zwaar gehavend elftal alles heeft gegeven!
Deze week weer trainen en zondag op naar BSV Limburgia.