DVO 2 - EVV 2 - DVO

DVO 2 - EVV 2

DVO 2 (zon)

2 - 2

EVV Echt 2 (zon)

Competitie

1e klasse A

Datum

6 november 2022 11:30

Scheidsrechter

E. Blotevogel

Accommodatie

Sportpark Frans Erkens
Dr. Philipsstraat 101
6136XX
SITTARD
tel. 046-4586677

Opstelling

Na een onnodige nederlaag van vorige week en een scherpe trainingsweek wachte vandaag de uiterst moeilijke wedstrijd tegen EVV uit Echt.
EVV dat altijd kan beschikken over spelers die uit exotische landen komen en ook minuten maken in de hoofdklasse bij EVV 1.

DVO was wederom zwaar gehavend en moest wederom gebruik maken van JO19 spelers.  Maar gelukkig keerden de routiniers Aaron Warlich en Rob Drossaert terug in de selectie.

De opdracht voor DVO was duidelijk.  Linies kort op elkaar en vanuit de omschakeling gevaarlijk proberen te worden.
De eerste 5 minuten stond de organisatie niet goed en werd EVV 2x erg gevaarlijk, gelukkig stond het vizier niet scherp van de fysiek en snelle nummer 9 (althans nog niet....).  De organisatie werd gelukkig goed opgepakt door beide CV'S Koen Peters en Aaron Warlich.
DVO stond goed en knokte voor wat het waard was.

Een onderschepping van Stef Feijen en deze bediende de goed acterende Tom Schmeits die op zijn beurt ietwat gelukkig Liam Starmans bediend en deze tekent de 1-0 aan.

Daarna veranderd er niks aan t spelbeeld en komt DVO niet of nauwelijks in de problemen.  In minuut 35 gooit EVV de bal op oppertunisme voor het doel.  Doelman Kevin Janssen twijfelt en komt niet en RB Stef Feijen houdt de aanvaller van EVV vast, pingel.  De eerder genoemde nummer 9 van EVV benut deze en tekent de 1-1 aan. Hierna volgt nog één moment waaruit Rob Drossaert had kunnen scoren maar hij mist in de afwerking.

Ruststand 1-1

De 2e helft worden 2 voorhoede spelers vervangen Jelle Quix en Liam Starmans (die keihard gewerkt hebben). Ze worden vervangen door JO19 speler Mothana en Bryan Laumen (die eindelijk speelgerechtigd is) en dus zijn eerste minuten gaat maken.

EVV komt zeer sterk uit de rust en zet DVO meteen vast en is de toonaangevende partij.  Maar DVO knokt voor wat het waard is en geeft weinig weg. Eerlijk is eerlijk, creëert zelf ook bitter weinig. 

LB Timo Munsters had t erg zwaar tegen die eerder benoemde nummer 9. Hij weerde zich kranig maar werd vervangen door Joep Coenen . Deze nummer 9 was een constante dreiging voor de DVO defensie. DVO staat 1x niet goed en trapt in het plannetje wat EVV al de gehele pot probeerde te doen, de bal achter de laatste linie te krijgen. De bal wordt eroverheen gelegd en die nummer 9 gaat door en werkt bekwaam af 1-2

EVV krijgt Hierna diverse mogelijkheden om de wedstrijd op slot te gooien maar gaat hier uiterst arrogant en nonchalant mee om. Mede ook door goed keeperswerk van Kevin Janssen.  Verdedigers Tom Gruisen en JO19 speler Sem Wetzels worden erin gegooid en ook naar voren gedirigeerd.

Alles of niets!!!!

Libero Koen Peters gaat in de punt spelen.  Pompen of verzuipen...

De wedstrijd zit in minuut 95. Hoekschop DVO slecht ingebracht door Tom Gruisen waarna EVV uitverdedigd maar dit nalaat, een goede onderschepping door Mothana die Tom Gruisen bediend, zijn lage voorzet wordt nog aangeraakt met een dikke teen door Koen Peters en de bal beland via de keeper bij Aaron warlich die de bal koelbloedig inschiet 2-2 in de allerlaatste seconde van de wedstrijd.  De ontlading was enorm!!!!!!!!

De scheidsrechter floot meteen voor t einde van de wedstrijd.

Een zeer zwaar bevochten maar zeer zeker verdiend punt mag bejubeld en gevierd worden.  Nogmaals de ontlading was groots.

Een zeer goed collectief en knokken voor iedere meter gras en voor elkaar was de sleutel voor dit succes.  Deze week weer keihard trainen, ook als collectief en volgende week de enorm belangrijke pot tegen Hoensbroek

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!