Hoensbroek 2 - DVO 2 (Eindstand 5-0) - DVO

Hoensbroek 2 - DVO 2 (Eindstand 5-0)

FC Hoensbroek 2 (zon)

5 - 0

DVO 2 (zon)

Competitie

1e klasse A

Datum

13 november 2022 11:00

Scheidsrechter

M. Elouardi

Accommodatie

Sportpark Overbroek
Frederikstraat 50
6433GL
HOENSBROEK
tel. 045-5216785

Opstelling DVO 2 (zon)

Hoensbroek 2 - DVO 2
 
Na het onverwachte en verdiende punt tegen EVV van vorige vorige week, moest DVO nu uit naar de laagvlieger Hoensbroek die 1 punt hebben en daarmee de ranglijst sluiten!
DVO miste wederom een delegatie geblesseerde spelers en moest ook aanvoerder / routinier Koen Peters afstaan aan het eerste elftal.
Een aderlating......
Waar DVO het moet hebben van voetballende oplossingen zoekt Hoensbroek hun heil in duelkracht en het winnen van 2e ballen.
DVO dacht het varkentje wel even te wassen ......
Na een goede en duidelijke wedstrijdbespreking dacht de trainerstaf dat de boodschap duidelijk was , het winstpunt van vorige week zou teniet gedaan worden bij een negatief resultaat vandaag.
Hoensbroek was vanaf minuut 1 feller en zocht daar waar ze de mogelijkheid hadden de diepte en probeerden zo gevaarlijk te worden, dit lukte geregeld.
Routinier Aaron Warlich had moeite om zijn manschappen goed neer te zetten.
Iedereen stond te ver van zijn directe tegenspeler af , teveel duels en 2e ballen werden verloren.
Resultaat daarvan is dat er onbegrijpelijk ruststand op t scorebord staat van 4-0 in het voordeel van de thuisclub.
Deze stand geeft de krachtverhouding geen duidelijk beeld weer. Hoensbroek krijgt 5 kansen en maakt er 4,  DVO krijgt 6 kansen en maakt er 0.
De 2e helft wordt er ingegrepen en wordt CV Tom Gruisen, en beide buitenspelers Jelle Quix en Kris Franken vervangen door JO19 verdediger Lyam Lamers en voorhoede spelers Jules Wenmeekers en de van een kruisbandreconstructie terugkerende Vincent Patelski.
De DVO coach had alle 11 kunnen vervangen!  Er wordt nu meer druk naar voren gezet en Hoensbroek heeft moeite om eruit te komen, maar de kansen die gecreëerd worden , die worden allemaal jammerlijk gemist.
Hoensbroek heeft welgeteld één uitval en deze wordt ook nog afgemaakt en brengt de score van 5-0 op het scorebord.
DVO bleef wel strijden voor die (ere) treffer maar er had één jaar gevoetbald kunnen worden dan was t netje niet gevonden.
De eindstand van 5-0 doet enorm zeer en laat duidelijk zien dat het met wat procentjes minder niet gaat lukken, egaal tegen welke tegenstander dan ook.  Te weinig concentratie , wilskracht, duels winnen , 2e ballen winnen, bereidheid om vuile meters te maken als die ingrediënten niet kloppen dan is dit het gevolg ervan.  Laten we hopen en ervanuit gaan dat dit een collectieve off Day was en is!
Op naar komende week.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!